Idag har jag...

Jobbat på Skarsnuten Hotell mellan 11.00-21.30.. Det var trevligt.. Lite rörigt i början men det är det ju överallt.. Speciellt när man är på ett ställe för första gången.. Men det var trevligt och massvis med människor.. Jag har alltid trott att Skarsnuten Hotell ligger alldeles för avsides för att folk utifrån ska ta sig dit.. Jag gissar att jag hade tokfel på den punkten..

Men nu är jag hemma och sitter och nördar framför min dator.. Men det är nog dags att lägga ifrån mig den igen och nanna kudden..

Så tills nästa gång.. Ha det bra..

360 grader

Men -17 i backen.. Vi passade på att ta ett litet kvällsåk efter att vi jobbat färdigt och ätit middag.. Det var fantastiskt skönt.. Det blev lite park och jag provade årets första 360 på kickern..

Jag var inne i sportshopen igår och kollade K2 Parkstar och fick provåka den.. Jag blev ju helt såld på den.. Elin var snäll och låna mig pengar till den:D Så jag passade på att prova den på hoppen under kvällen..

Men nu är det dags att natta sig.. Ska vara på Skarsnuten Hotell 11.00 imorgon.. Innan dess ska jag hinna lämna Elin och hämta upp Viktor och Linnea..

Ha det

Ny dag. Nya Möjligheter.

Idag ska Kiwi få tillbaka sin kyckling av mig.. Fy fan vad den luktade när jag öpnna den.. Så den får dem tillbaka och så handlar vi inte den sorten något mer..

Men först ska vi till jobb.. För nu är det dags att köra..

Hejdå

Bomber och granater nu smäller det:D

Rubriken var bara för att jag inte fick skriva den på Elins blogg.. Imorgon är det jobb igen på skarsnuten.. Man kan ju hoppas att det blir en hyfsat lugn dag..

Idag har vi kört lite i backen.. Trots att det var blåsigt och isigt var det skönt att åka lite.. Man kan ju inte ha perfekta förhållanden varje dag, även om man kunde önska det..

Började virka en ny, ja vad det nu blir har jag inte bestämt mig för men pannband eller mössa.. Men vi får se vad jag känner för..

Nej nu ska jag tänka på K2 Parkstar och virka en mössa/pannband..

Ciao

Isiga och vindpinade backar även idag..

Men det var lite kallare idag så man fick lite bättre glid.. Men klarade inte riktigt av hoppen i barnbacken.. Enda gången jag inte landade hoppen var i barnbacken.. Därefter passade vi på att gå inom sportshopen.. Jag har ju kollat på K2 parkstar ett antal ggr innan och så även idag.. Jag passade på att fråga om dem hade en demo men det hade dem inte men fick prova den dem hade i shopen.. Dessvärre har jag inte råd med den :(

Så nu ska jag fan jobba ihjäl mig för att få råd med den.. Hade varit najs.. För den var alldeles underbart skön..

Nej nu ska jag virka så jag kan sluta tänka på brädan några minuter..

Blåsigt idag med..

Men vi ska trotsa blåsten och ta oss till backen idag.. Vi ska även passa på att åka inom skattekontoret för att fixa fler skattekort till Elin eftersom hon nu har mer än 2 jobb..

Mer info och bilder kommer ikväll:D

Bilder från Hollvin Express....

7

6

5

4

3

2

1

Sjukt soligt men blåsigt..

Vid första anblick ser vädret tokfint ut, men i nästa stund kommer det en vindby som blåser bort allt.. Just nu är det 8m/s på 1100 möh och 5m/s 600 möh.. Varför kan det inte bara vara soligt och fint, måste det blåsa också.. Fast det kanske mojnar mer med tanke på att det blåste 15m/s 1100 möh innan idag.. Man kan ju hoppas och hålla tummarna för det..

Om det inte mojnar så ska jag skapa en ny mössa eller halsduk.. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag känner för..

Ciao

Ny dag och nytt pannband:D

God Morgon!

Jag blev klar med mitt pannband igår.. Så idag ska jag nog börja virka på en mössa eller kanske en halsduk.. Jag har lite ont i halsen idag så jag har tatt en strepsil och får se om det hjälper.. Hjälper det så ska jag till backen vid 12 annars blir det att stanna hemma och kurera mig.. Fast det är frestande att åka när det ser ut som en klar och fin dag..

Jag hade med mig kameran ut i backen igår men dessvärre blev det inga bilder.. Men om det blir backen idag så lovar jag att ta lite bilder..

Ha det

Virka virka virka


In Progress:D Mitt Pannband

Mitt pannband är på gång.. Blir ingen mössa.. Tyckte att jag kunde ha ett egenhändigt virkat pannband istället..

Vad tycks?

Isig backe och motvind...

Var ute och körde lite innan idag på min bräda.. Dessvärre var det motvind till hoppen och isigt i backen.. Men nu snöar det så förhoppningsvis är det bättre imorn.. Om inget annat så lär det vara lite lite puder imorn.. Och det är ju aldrig fel tycker jag..

För övrigt så har jag tvättat lite idag.. 2 maskiner så snart är tvättpåsen tom igen:D Det är alltid skönt att ha rentvättat.. Passade även på att torka av bänkskivorna i köket från diverse smuts.. Bläää..

Nu är det tv-tittande men funderar skarpt på att knalla in på rummet och virka lite istället.. För då kanske jag blir färdig med min mössa någon gång innan våren:P

Tjo tjo en röd sko..

Halvmulet och grått..

Så då har jag lämnat Elin på jobb.. Nu är det dags för mig att äta lite frukost.. Har redan hunnit ta tag i dagens göromål per telefon.. Ringt adressändring och fixat fakturan från dem och ringt farfar för att få koll på min fullmakt..
Nu har jag bara det trevligaste på listan kvar.. Ut i backen och åka:D

Blir nog en lugn kväll idag med virkning och Coca-Cola:D Det var ju bransje after-ski igår så det intogs ett par öl på Stavkroa..


Jobba jobba.. Virka virka.. Äta macka.. *mums*

Har jobbat 11-17 idag och därefter hade jag vakttelefonen fram till 21.. Fast ingen ringde till den.. Skönt värre..

Vi fick ju vårt nya garn och virknålar igår så nu är virkfabriken igång igen:D Får se om det blir en mössa eller ett pannband.. Har inte betämt mig riktigt ännu..

Jag har även passat på att förgylla kvällen med att elda upp lådan som det kom en snowboard i häromdagen.. Mysigt värre med kamin att elda i:D

Men allt man hittar på gör att man blir lite hungrig eller iallafall Elin blev hungrig.. Jag var så uppslukad av virkningen så jag kände liksom inte efter.. Men Elin känner ju sånt.. Så hon slängde in 4 baguetter i ungen som vi har slukat nu.. Smaskens var det med nybakta baguetter med smör o ost..

Nu är det nog dags att återgå till virkandet och snart nanna kudden.. Vi ska ju ut i backen imorgon och sen på afterski så då får man vara utvilad för att orka..

Tjo o tjim kexlim (nutella)

Skistua garn och poliskontroll

Jag fick idag bara stanna i en poliskontroll.. Så det blev inget superrekord i poliskontroller men nogväl ett rekord..

Har som sagt jobbat för första gången på Skistua.. Det var stressigt och rörigt till en början men när man väl börjar hitta var sakerna ska så blir det smidigt att jobba.. Dock har jag haft för tighta skor på mig under hela dagen så mina tår har skavt på varandra.. Men men så kan det gå.. Jag hade ju tänkt ha mina skor som jag hade igår på jobbet men dem var ju fuktiga fortfarande..

Elin var ju också och jobbade idag och som tur var så slutade hon ungefär samtidigt som mig så att hon slapp åka taxi hem från jobbet eftersom jag kunde hämta henne.. Hon verkade ha haft det lite mer rörigt än mig.. Det kan ju bero lite på att hon aldrig har jobbat i restaurang innan också..

Men nu har vi iallafall kommit hem och fått i oss lite mat.. Hamburgare och pommes blev det.. Och nu är det dax för kvällsfilmen att somna till..

Sov gott

Det var som tusan det

Så då har jag idag för tredje gången på 2 dagar fått göra utandningsprov i poliskontroll:D Visst är det bra att köra det då och då men 3 ggr på 2 dagar börjar bli lite löjligt tycker jag..

Idag är det dags för mig att jobba på Skistua.. Hoppas det går bra.. Jag har ju absolut ingen aning om vad jag ska göra.. Men jag kan väl klara av den ovissheten hoppas jag:D

Men nu är det dags för mat innan jag ska köra till jobb..

Ha det kalas..

32 balkonger skottade idag:D Och ny design på bloggen:P

Idag kom jag på jobb och fick reda på att jag skulle skotta snö från balkonger... Så där stod jag i skateskor och inga varma vantar.. Det visade sig att min chef hade sms:at mig på fel nummer.. Jobbigt värre.. Men det klarade sig bra fram tills att jag kom in och snön smälte in genom mina skor.. Brr kallt värre..

Sen åkte jag hem och slängde in en pizza eftersom jag varken orkade eller hade lust till att ställa mig och laga mat..

Eftersom Elin ska jobba imorgon fick vi ju åka till Gol igår och inhandla skor till henne.. Men det visade sig att då passade ju inte byxorna så bra så dem var vi och bytade idag.. Som tur var inne i Hemsedal.. Så vi passade på att lämna Johanna & Pernilla på jobb då med..

Och sen dess har vi varit hemma och slappat och kollat tv och pillat på bloggarna.. elafela har Elin förövrigt som bloggnamn om ni ska besöka henne.. Men bara lugn jag är inte färdig med min blogg ännu det kommer mera framöver.. Idag har mest varit för att försöka få en inblick i var man ändrar vad och hur..

Förövrigt har jag idag hunnit bli stannad av polisen 2 ggr för blåskontroll.. Det var nästan att vi fick köra in en 3:dje gång också men vi slapp som tur var undan:D

Imorgon är det jobb för Elin på Skarsnuten Hotel för första gången och för mig på Skistua för första gången.. Lite spännande är det nog allt..

Tack för idag och på återseende.. :D

Backen och Gol igen...

Idag var det segt att gå upp och det lär väl inte vara lättare imorgon för den delen... Men upp kom vi och backen frestade så det blev att åka dit...

Johanna hade fått sin snowboard och bindningar och skor idag så hon vart med hon också..

Elin var på anställningsintervju och ska provjobba under nästa vecka:D Grattis mitt troll...

Dock så måste man inom restaurangbranschen ha svarta skor.. Elin hade inte det.. Så vi värmde en pizza i ugnen slicade upp den och slängde upp den på en tallrik med aluminiumfolie och åt den på vägen till Gol...

Så nu har Elin fått jobb på lördag och nya skor.. Och jag fick en härlig körning fram och tillbaka till Gol..

Fast nästa gång kanske det är jag som behöver något..

Nu sitter vi här och kollar gamla och mindre gamla bilder på datorn och lyssnar slö musik..

Ha det gött..

Kvällskidåkning och Elgen!

Nu har jag precis varit ute och kört kvällsåkning.. Det var superbra i backen men lite väl blåsigt.. Inte så kallt i sig men blåsten sänkte temperaturen ganska bra..

Nu är det dags för att ta en dusch och bli snygg för kvällen..

Sen är det dags för att klä sig inför kvällen..

Ikväll är det bransjefest på Elgen Bar @ Skogstad Hotel

Ses i pudret imorgon..

En onsdag i Svöo...

Jag har i dag hunnit vakna.. Vi insåg att vi var tvungna att handla för att mjölken var slut.. Åkte till Kiwi och storhandlade.. Så nu är kylen och frysen full av mat:D

Elin köpte hårfärg igår så idag har hon mer eller mindre tvingat mig att hjälpa henne med att färga det.. Så nu hoppas jag bara att hon blir nöjd..

Snart är det dags för mig att tillaga dagens middag.. Köttbullar brunsås och potatis.. Sen blir ned nypreppade backar och nysnö.. Har snöat hela dagen.. Hoppas bara att vinden avtar lite..


RSS 2.0